Csókavár

Az Externet a Magyar Telekom meg az ADSL

Mit gondolnak? Tán minden jól működik azóta is?

Hát persze, hogy nem. Matáv minap kiküldött egy számlát erre a hónapra a Felező díjcsomagra. Hívom az ügyfélszolgálatot: nekik az Externet nem küldött semmit. Mondom neki, nézze csak meg jobban. Aszongya: igen van itt egy igény február kilencedikén, de azt tárgytalanítottuk. Remek mondom, gratulálok. Hívom az Externetet is, hogy mégis mi a f�szt szívnak mostmár. Aszongya a néni, hogy ők küldik a matávnak mindig a papírt, de hát mégis mindig visszajön. De nyugodtan fizessem csak be a havi telefonszámlát, mert biztos csak arról van szó, hogy van egy kis átfutási ideje a dolognak.

Mondom neki: két hónap?

Hát azt a r¤шán ₥@j¤m 
k℧ℜv@ Åny♪át 
most már ennek a fª∬ℤ0p∅ 
ªbØrɟuszɯɑrάdék 
gö®3nycso℞dá␕!

És akkor még finom vagyok és nőies.

Azt sütöttem ki, hogy mivel már jól kifizettem márciusra is az internetet, március elsején írok én ennek az Externetnek, hogy áprilistól már nem leszek náluk előfizető mégpediglen arra hivatkozva, hogy az általuk a szerződésben emlegetett 30 nap duplája alatt sem sikerült kiépíteni a csupasz ADSL-t. És majd külön gratulálok nekik, hogy ennek ellenére milyen ügyesen ki tudják számlázni a dolgot.

Még szerencse, hogy nincs nekem ezzel nagy anyagi csődöm, mert asszem kb 300 forinttal kerül így többe az internet havonta. Szóval ráérek tulajdonképpen. Csak az a kár, hogy éppen a költségek racionalizálása miatt kezdtem bele ebbe az egészbe...