Csókavár

Most mondják meg

Na erre varrjanak gombot. A múlt hét végén kitaláltam magamnak, hogy a freeblog gagyi, a blogteren viszont van minden, amit aktuálisan szeretnék. Íme a lista:

  1. van betekintő a bejegyzéshez.

  2. kapásból vannak rendes hozzászólások, azaz nem kell haloscan-nel szívni, és be van ágyazva az oldalba f�szán, ahogy kell.

  3. van külön oldal az egyes hozzászólásoknak, így lehet rendesen linkelni.

  4. képet könnyebb beszúrni, hiszen a hozzászólás szerkesztésénél van rá link. Ha olvasom a blogot, és rájövök, hogy valamit meg akarok szerkeszteni, van rá közvetlen linkem; nem kell külön elmászni az admin felületre, és ott kikeresgélni.

  5. Jobb a keresője.

Még egy hét se telik bele, és máris van mindez itt is. Jó, hogy béta, de bíztató. Asszem utánajárok egyébként ennek a freeblog-blogtér csatának, mert tudni szeretném mi lappang a háttérben. Pl. a blogtér tud freeblogos bejegyzéseket importálni. Erre a freeblog lekoppintja a blogtér feature-eit, ráadásul a dizájn is eléggé hasonló. Hogy mást ne mondjak: ott kis csillagban a blogtér logó mellett az "Az első hazai web 2.0 portál" felirat olvasható. Itt ugyanez, csak a szöveg "Az első hazai web 4.0 portál" :)

Mindenesetre szivesen visszajövök a freeblogra, ha elég jó lesz. (A blogtér elég bugos, ezt egy hét használat után elmondhatom.) Talán egy ideig párhuzamosan megy a kettő, aztán győzzön a jobbik. :)