Csókavár

23

Most megy a mozikban ez a szar film a számmisztikáról, és mit ad Isten, éppen a Nemzeti Sport  23. oldalán találtam a következő kis értekezést.

Megjegyzés: nem olvasok Nemzeti Sportot. Eddig a legközelebbi találkozásunk hajnali hat és nyolc között volt, amikor egy jól megpakolt bicikliben, több száz Kisalfölddel együtt kézbesítettem a ménfőcsanaki dombokon. (De az már régen volt.) Ezt is, pontosabban egy kitépett lapot, a MU színházban találtam tegnap. Ide viszonylag gyakran járunk, mert közel van, és elfogadható a büfé.  Zárójel: a kultúrát élből megvetem, tehát előadásra nem megyünk, viszont a magukról sokat képzelő ismerőseimnek jó mondani, hogy heti rendszerességgel járok színházba. Nem kell tudniuk, hogy az a MU Színház… A névről egyébként nem sokat tudok, de tény, hogy elég balfasz. A legjobb kifejtés idáig a Meleg Úthengerkezelők színháza volt, de nem hiszem, hogy tényleg erről lenne szó. Zárójel bezárva.

Jöjjön a cikk!

SKANDINÁV LOTTÓGödörben a tízesekParádés sorozatát megkoronázhatja a 21-es

Nagy menetelés végére ért az 1-es. A február 14. és május 2. között megtartott tizenkét sorsolásból mindössze kettőt hagyott ki, a többin előkerült, és közben háromszor duplázott! A múlt héten aztán sem géppel, sem kézzel nem húzták ki. Ám ha hosszabb időre pihenőre vonulna (megérdemelné…), akkor a 2007-es tabellán veszélybe kerülne listavezető pozíciója, az utóbbi időben szintén remeklő 33-as ugyanis egy pontra megközelítette az 1-est. A 33-as megszakítás nélkül három hete jelentkezik (ugyanúgy, mint a 8-as), csak a 21-es jobb nála, amely négy hete hibátlan. A szerencseszámnak tekinthető 21-es közben folytathatja pozitív szériáját, a 20. heti játékokon ugyanis kimagaslóan jól szokott teljesíteni, hét előkerüléssel vezeti a tárgyhét rangsorát. Legutóbb 6-ost vártunk, mert ez a példány számított a 19. hét specialistájának – aztán ki is sorsolták. Most a 21-estől remélünk hasonló produkciót.

Ajánljuk a tízeseket is (leginkább a kilenc hete láthatatlan 14-es és15-ös áhítozik a sikerre), mivel a famíliából az előző hét húzáson egyszer sem emeltek ki két tagnál többet – a család előbb-utóbb kilábal a hullámvölgyből.